Quiz Islamic Studies

1. Prophet Muhammad (PBUH) belonged to __________ family.
(A) Hashmi
(B) Quraishi
(C) Makki
(D) Madni

2. In the begining Prophet Muhammad (PBUH) worked as a shepherd for
(A) Banu Saad
(B) Banu Asad
(C) Banu Ummayya
(D) Banu Makhzoom

3. Prophet Muhammad (PBUH) had __________ sons.
(A) 1
(B) 2
(C) 3
(D) 4

4. Prophet Muhammad (PBUH) had __________ daughters.
(A) 1
(B) 2
(C) 3
(D) 4

5. In the “Sacrilegious wars”, when Prophet Muhammad (PBUH) was 20 years of age, Quraish and their allies were lead by
(A) Abu Jahal
(B) Abu Lahab
(C) Umayah bin Khalaf
(D) Harb bin Umayah

6. To what Prophet the Zabur was revealed by Allah?
(A) Prophet Ibraheem (A.S)
(B) Prophet Dawood (A.S)
(C) Prophet Moosa (A.S)
(D) Prophet Essa (A.S)

7. To what Prophet the Injeel was revealed by Allah?
(A) Prophet Ibraheem (A.S)
(B) Prophet Dawood (A.S)
(C) Prophet Moosa (A.S)
(D) Prophet Essa (A.S)

8. What companion of Prophet (PBUH) was awarded with the title of “The sold of Allah”?
(A) Abu Bakr Siddique (R.A)
(B) Umar Farooque (R.A)
(C) Ali Al-Murtaza (R.A)
(D) Khalid bin Waleed (R.A)

9. What companion of Prophet (PBUH) was awarded with the title of “The lion of Allah”?
(A) Umar Farooque (R.A)
(B) Ali Al-Murtaza (R.A)
(C) Hamza bin Abdul Mattalib (R.A)
(D) Khalid bin Waleed (R.A)

10. What was the name of Imam Bukhari (R.A)?
(A) Muhammad bin Ismaeel
(B) Muhammad Ismaeel
(C) Muhammad Ibraheem
(D) Ismaeel bin Ibraheem

ANSWERS: ISLAMIC STUDIES QUIZ
1. A
2. A
3. C
4. D
5. D
6. B
7. D
8. D
9. C
10. A

ISLAMIC STUDIES MCQS 

11. Khateeb-ul-Ambia was the title of
(A) Prophet Dawood (A.S)
(B) Prophet Nooh (A.S)
(C) Prophet Yaqoob (A.S)
(D) Prophet Shoaib (A.S)

12. Namaz-e-Khasoof is offered at the time of
(A) Lunar eclipse
(B) Solar eclipse
(C) earthquake
(D) heavy rain

13. __________ takes out souls of life bearing creatures.
(A) Jibrael (A.S)
(B) Mikael (A.S)
(C) Israfeel (A.S)
(D) Izraeel (A.S)

14. Name the Angel who was appointed to deliver messages to Prophet Muhammad (PBUH) from Allah?
(A) Jibrael (A.S)
(B) Mikael (A.S)
(C) Israfeel (A.S)
(D) Izraeel (A.S)

15. Cave Hira is in the _________ mountain.
(A) As-Safa
(B) Sil
(C) Uhud
(D) An-Noor

16. The first Msjid (Mosque) on the surface of Earth is?
(A) Masjid-ul-Haram
(B) Masjid-e-Nabavi
(C) Masjid-e-Aqsa
(D) Quba Masjid

17. Name the wife of Prophet Muhammad (PBUH) who was daughter of Umar Farooq (R.A)?
(A) Aisha (R.A)
(B) Juwairyyah (R.A)
(C) Hafsah (R.A)
(D) Maimoonah (R.A)

18. What was the relation between Prophet Ismail (A.S) and Prophet Ishaq (A.S)?
(A) Prophet Ismail (A.S) was father of Prophet Ishaq (A.S)
(B) Prophet Ishaq (A.S) was father of Prophet Ismail (A.S)
(C) Brothers
(D) Cousins

19. Prophet Muhammad (PBUH) lived in Madina for __________ years.
(A) 8
(B) 9
(C) 10
(D) 11

20. Al-Hudaibiyah Treaty was scribed by
(A) Abu Bakr Siddique (R.A)
(B) Umar Farooq (R.A)
(C) Usman Ghani (R.A)
(D) Ali Al-Murtaza (R.A)

ANSWERS: ISLAMIC STUDIES QUIZZES
11. D
12. A
13. D
14. A
15. D
16. D
17. C
18. C
19. C
20. D

ISLAMIC STUDIES MCQS 

21. Hazrat Ali (R.A) was martyred in the __________ Hijrah.
(A) 36
(B) 38
(C) 40
(D) 42

22. The heads of Zakat are
(A) 6
(B) 7
(C) 8
(D) 9

23. Which country is called the “Land of Prophets”?
(A) Saudi Arabia
(B) Iraq
(C) Syria
(D) Palestine

24. There are _________ farz in wuzoo.
(A) 3
(B) 4
(C) 5
(D) 6

25. “Saha Satta” are __________ books of Hadith.
(A) 5
(B) 6
(C) 7
(D) 8

26. Eid Prayer is
(A) Wajib
(B) Farz
(C) Sunnat
(D) Mustahib

27. The book of Hadith, Al-Muwatta, was compiled by
(A) Imam Abu Haneefa (R.A)
(B) Imam Shafi (R.A)
(C) Imam Ahmad bin Hambal (R.A)
(D) Imam Malik (R.A)

28. The book of Hadith, Kitaab-ul-Aathaar, was compiled by
(A) Imam Abu Haneefa (R.A)
(B) Imam Shafi (R.A)
(C) Imam Ahmad bin Hambal (R.A)
(D) Imam Malik (R.A)

29. In Hajj, touching the Black Stone, is called
(A) Istilam
(B) Sayee
(C) Ramee
(D) Tawaf

30. The first migration of the Companions and relatives of the Prophet Muhammad (PBUH) was to
(A) Makkah
(B) Madina
(C) Ethopia
(D) Baghdad

ANSWERS: ISLAMIC STUDIES MCQS 
21. C
22. C
23. D
24. B
25. B
26. A
27. D
28. A
29. A
30. C

QURAN MCQS

31. Prophet Muhammad (PBUH) is called with the name “Ahmed” in Surah
(A) Ya-Seen
(B) Muhammad
(C) Saff
(D) Muzzammil

32. “Muhammad is the messenger of Allah” is stated in Surah
(A) Ya-Seen
(B) Muhammad
(C) Muzzammil
(D) Fath

33. Allah says, “Wives of Prophet Muhammad (PBUH) are mothers of believers” in Surah
(A) Aal-e-Imraan
(B) Yaaseen
(C) Muhammad
(D) Ahzaab

34. The name “Muhammad” has been mentioned _________ times in the Holy Quran.
(A) 1
(B) 2
(C) 3
(D) 4

35. Which Surah of Quran has Bismillah twice?.
(A) Aal-e-Imraan
(B) Al-Namal
(C) Yaaseen
(D) Muhammad

36. Which surah starts without “Bismillah” ?
(A) Al-Baqara
(B) Al-Nisa
(C) Al-Toba
(D) Al-Ikhlas

37. How many surah does the Holy Quran contain?
(A) 124
(B) 109
(C) 114
(D) 220

38. Which surah contains the orders about Wuzu, Ghusal and Tayammum?
(A) Al-Maidah
(B) Al-Baqara
(C) Al-Mominoon
(D) Al-Nisa

39. Which famous Ghazwah is mentioned in surah Al-Imran?
(A) Ghazwah Ohad
(B) Ghazwah Badar
(C) Ghazwah Khaibar
(D) Ghazwah Khandaq

40. In surah kahf, which animal is mentioned along with the Ashaab-e-Kahf?
(A) Dog
(B) Cat
(C) Horse
(D) Woodpecker

ANSWERS: QURAN MCQS
31. C
32. D
33. D
34. D
35. B
36. C
37. C
38. A
39. A
40. A

ISLAMIC EDUCATION MCQS

41. The color of the first Islamic flag was
(A) White
(B) Black
(C) White and Black
(D) Green

42. The “Battle of Yermuk” was fought between Muslims and
(A) Romans
(B) Jews
(C) Iranis
(D) Christians

43. Masjid Qiblatain is in
(A) Makkah
(B) Madina
(C) Taif
(D) Palestine

44. In Hajj, touching the Black Stone, is called
(A) Istilam
(B) Sayee
(C) Ramee
(D) Tawaf

45. In Hajj, stoning the Devil, is called
(A) Istilam
(B) Sayee
(C) Ramee
(D) Tawaf

46. In Hajj, traveling seven times between Mount Safa and Mount Marwah, is called
(A) Istilam
(B) Sayee
(C) Ramee
(D) Tawaf

47. The first Ummayed Caliph was
(A) Khalid bin Waleed (R.A)
(B) Ameer Muawiyah (R.A)
(C) Abu Ubaidah (R.A)
(D) Amr bin Al-Aas (R.A)

48. Prophet Muhammad (PBUH) sent his messengers to the kings beyond Arabia calling them to Islam. In order to authenticate the credentials of his messengers, a __________ seal was made.
(A) Golden
(B) Silver
(C) Metallic
(D) Wooden

49. In the Battle of Uhud, Prophet Muhammad (PBUH) selected __________ skillful archers to stay on a mountain (side).
(A) 20
(B) 30
(C) 40
(D) 50

50. What was the relation between Prophet Moosa (A.S) and Prophet Haroon (A.S)?
(A) Prophet Moosa (A.S) was father of Prophet Haroon (A.S)
(B) Prophet Haroon (A.S) was father of Prophet Moosa (A.S)
(C) Brothers
(D) Cousins

ANSWERS: ISLAMIC EDUCATION QUIZ
41. A
42. A
43. C
44. A
45. C
46. B
47. B
48. B
49. D
50. C

ISLAMIC EDUCATION MCQS

51. Baitul Mamoor is on___________ Heaven.
(A) 3rd
(B) 4th
(C) 6th
(D) 7th

52. Mosque of __________ was demolished by prophet.
(A) Quba
(B) Harmain
(C) Nabavi
(D) Zarar

53. Hazrat ____________ conquered the fort of Qamus.
(A) Ali
(B) Abu Bakar
(C) Umar
(D) Usman

54. Lady named ___________ tried to poison the Holy Prophet.
(A) Ayesha
(B) Razia
(C) Zainab
(D) Fatima

55. Prophet recited ____________ at the conquest of Makkah.
(A) Surah Al-Fatha
(B) Surah Al-Kausar
(C) Surah Al-Anfal
(D) Surah Al-Ankaboot

56. Second migration to Habshah took place in ?
(A) 613 A.D
(B) 614 A.D
(C) 615 A.D
(D) 616 A.D

57. Friend of Khadija, ____________ carried message of Nikah.
(A) Fatima
(B) Kulsoom
(C) Nafeesa
(D) Sobia

58. Abdul Mutalib died in ___________ A.D.
(A) 578
(B) 579
(C) 580
(D) 581

59. For _______________ years Haleema took care of Prophet (PBUH).
(A) Six
(B) Seven
(C) Eight
(D) Nine

60. For __________ years Abdul Mutalib took care of Prophet.
(A) one
(B) two
(C) three
(D) four

ANSWERS: ISLAMIC EDUCATION QUIZZES
51. D
52. D
53. A
54. C
55. A
56. D
57. C
58. B
59. A
60. B

ISLAMIC EDUCATION MCQS

61. Social boycott of Banu Hashim took place in ____________ Nabvi.
(A) 4th
(B) 5th
(C) 6th
(D) 7th

62. Social boycott continued for ____________ years.
(A) two
(B) three
(C) four
(D) five

63. ___________ bin Hisham was the original name of Abu Jehl.
(A) Abha
(B) Saleh
(C) Omar
(D) Ali

64. Abu-al-Hikm is the title of ?
(A) Abu jehl
(B) Abu bakar
(C) Abu Lahab
(D) Abu Hurairah

65. Makkah conquest occurred in ____________ year of Hijra.
(A) 6th
(B) 7th
(C) 8th
(D) 9th

66. King of __________ tore away the message of Prophet.
(A) Iraq
(B) Egypt
(C) Syria
(D) Iran

67. After __________ years of the birth of Holy prophet Bibi Aamna died.
(A) 5
(B) 6
(C) 7
(D) 8

68. After ___________ years of the birth of Prophet Abdul Muttalib died.
(A) 6
(B) 7
(C) 8
(D) 9

69. ____________ was called month of migration.
(A) Muharram
(B) Shaaban
(C) Ramzan
(D) Rabiul Awal

70. Prophet addressed Khutba-e-Jumaa for first time in _________ Hijrah.
(A) 1st
(B) 2nd
(C) 3rd
(D) 4th

ANSWERS: ISLAMIC EDUCATION MCQS
61. D
62. B
63. C
64. A
65. C
66. D
67. B
68. C
69. D
70. A

QURAN

71. Year of Deputation is ________________ Hijrah.
(A) 8th
(B) 9th
(C) 10th
(D) 11th

72. Moawakhat (the brotherhood) took place in __________ Hijrah.
(A) 1st
(B) 2nd
(C) 3rd
(D) 4th

73. Jehad was allowed in the ______________ Hijrah.
(A) 1st
(B) 2nd
(C) 3rd
(D) 4th

74. Hurrirah means a ?
(A) Goat
(B) Ant
(C) Camel
(D) Cat

75. Companions of Prophet at Hudabiya were ?
(A) 1300
(B) 1400
(C) 1500
(D) 1600

76. Prophet stayed at Makkah for __________ days after its conquest.
(A) 5
(B) 10
(C) 15
(D) 20

77. Hazrat Khadija and Hazrat Abu Talib died in ?
(A) 618 A.D
(B) 619 A.D
(C) 620 A.D
(D) 621 A.D

78. Hazrat __________ proposed Azan for the first time.
(A) Ali
(B) Usman
(C) Abu Bakar
(D) Umar

79. Prophet hazrat __________ (AS) known as Shaikh al Anbiya.
(A) Noah
(B) Essa
(C) Musa
(D) Haroon

80. Ghazwa-e-Badr occurred in ____________, where 313 Muslims fought in battle.
(A) 1 Hijrah
(B) 2 Hijrah
(C) 3 Hijrah
(D) 4 Hijrah

ANSWERS: QURAN QUIZ
71. B
72. B
73. B
74. D
75. B
76. C
77. B
78. D
79. A
80. B

QURAN

81. Change of Qibla was ordered in ?
(A) 1 Hijrah
(B) 2 Hijrah
(C) 3 Hijrah
(D) 4 Hijrah

82. _____________ Kings accepted Islam when holy prophet sent them letters.
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5

83. Idols in Kaba before Islam numbered ?
(A) 340
(B) 350
(C) 360
(D) 370

84. The largest idol named in kaaba is ?
(A) Habal
(B) jabal
(C) Tabal
(D) Haleeb

85. Bilal called first aazan of ______________ prayer.
(A) Fajar
(B) Zuhar
(C) Asar
(D) Maghrib

86. The grave of the Prophet was prepared by ?
(A) Hazrat Abu Bakar
(B) Hazrat Umar
(C) Hazrat Usman
(D) Hazrat Abu Talha

87. At Masjid-e-___________ first Muslim University was established.
(A) Zarar
(B) Quba
(C) Hanafia
(D) Nabvi

88. The flag colour of the Holy Prophet was white and __________ at the time of conquest of Makkah.
(A) black
(B) red
(C) green
(D) yellow

89. Shab-e-Barat is celebrated on the _____________ night of Shaaban.
(A) 13th
(B) 15th
(C) 17th
(D) 19th

90. Khadija died at ______________ years age.
(A) 63
(B) 64
(C) 65
(D) 66

ANSWERS: QURAN QUIZZES
81. B
82. C
83. C
84. A
85. A
86. D
87. D
88. D
89. B
90. C

Islamic History MCQs

91. Daughter of Umer who married to Prophet was ?
(A) Ayesha
(B) Summaya
(C) Fatima
(D) Hafsa

92. Qasim was born in ___________ years before Prophethood.
(A) 10
(B) 11
(C) 12
(D) 13

93. Hazrat ______________ died first among the Sahabah.
(A) Ali
(B) Abu Bakar
(C) Umar
(D) Asad

94. Hazrat Usman Bin _________ was the Key holder of Kaaba.
(A) Qasim
(B) Saad
(C) Talha
(D) Asad

95. Hazrat Abu Bakar was the merchant of ?
(A) Steel
(B) Cloth
(C) Coal
(D) Wheat

96. Hazrat Umar Farooq was martyred on ___________ 24 A.H.
(A) 1st Muharram
(B) 2nd Muharram
(C) 3rd Muharram
(D) 4th Muharram

97. Hazrat ____________ added As Salato Khairum Min Noum in Azan.
(A) Abu Bakar
(B) Usman
(C) Ali
(D) Umar

98. Only sahabi without seeing Prophet is ?
(A) Abdurreham
(B) Qasim
(C) Awais Karni
(D) Usman

99. Hazrat _____________ levied zakat on horses.
(A) Umar
(B) Abu Bakar
(C) Usman
(D) Ali

100. ____________ lifted zakat on horses.
(A) Abu Bakar
(B) Umar
(C) Usman
(D) Ali

ANSWERS: ISLAMIC HISTORY MCQS
91. D
92. B
93. D
94. C
95. B
96. A
97. D
98. C
99. A
100. D

Islamic History Quiz

101. Hazrat __________ had knowledge of dreams.
(A) Umar
(B) Abu Bakar
(C) Usman
(D) Ali

102. Hazrat ___________ added 2nd Azan for Friday prayers.
(A) Abu Bakar
(B) Umar
(C) Usman
(D) Ali

103. Atique is the title of ?
(A) Hazrat Abu Bakar
(B) Hazrat Umar
(C) Hazrat Usman
(D) Hazrat Ali

104. Hazrat __________ established Department of Police.
(A) Hazrat Abu Bakar
(B) Hazrat Umar
(C) Hazrat Usman
(D) Hazrat Ali

105. Ghani was the title of Hazrat _________ (RA).
(A) Abu Bakar
(B) Umar
(C) Usman
(D) Ali

106. Hazrat ____________ has the title the gateway to knowledge.
(A) Abu Bakar
(B) Umar
(C) Usman
(D) Ali

107. For 18 years Hazrat _____________ suffered from skin disease.
(A) Musa A.S
(B) Ayub A.S
(C) Haroon A.S
(D) Essa A.S

108. Hazrat ____________ is known as the first Dervish.
(A) Abu Bakar
(B) Abu Lahab
(C) Abu Jehl
(D) Zirr Ghaffari

109. First census of Islamic world in __________ period.
(A) Abu Bakar’s
(B) Umar’s
(C) Usman’s
(D) Ali’s

110. Shaikh Abdul Qadir Jilani is buried at ?
(A) Baitulmuqadas
(B) Tehran
(C) Trablas
(D) Baghdad

ANSWERS: ISLAMIC HISTORY QUIZ
101. B
102. C
103. A
104. B
105. C
106. D
107. B
108. D
109. B
110. D

Islamic History Quizzes

111. Surah means city of ?
(A) Flower
(B) Peace
(C) Rocks
(D) Refuge

112. ___________ Verses were reveled in the first wahy.
(A) Four
(B) Five
(C) Six
(D) Seven

113. Namaz commanded in quran for ______________ times.
(A) 500
(B) 600
(C) 700
(D) 800

114. Hazrat ____________ was the first Hafiz of the Holy Quran.
(A) Abu Bakar
(B) Umar
(C) Usman
(D) Ali

115. Hazrat ___________ proposed the compilation of Holy Quran.
(A) Abu Bakar
(B) Umar
(C) Usman
(D) Ali

116. City of __________ is mentioned in Holy Quran.
(A) Makkah
(B) Baghdad
(C) Rome
(D) Tehran

117. Surah ___________ is known as Heart of Quran.
(A) Rahman
(B) Ankaboot
(C) Falaq
(D) Yaseen

118. Surah __________ is known as beauty of Quran.
(A) Yaseen
(B) Rahman
(C) Kausar
(D) Hujrat

119. Subject of Holy Quran is ?
(A) Universe
(B) Earth
(C) Animal
(D) Human

120. Hazrat ___________ accepted Islam first in Women.
(A) Amina
(B) Khadija
(C) Hafsa
(D) Ruqya

ANSWERS: ISLAMIC HISTORY QUIZZES
111. D
112. B
113. C
114. C
115. B
116. C
117. D
118. B
119. D
120. B

Islamic Studies Quiz

121. Hazrat ______________ accepted Islam first in Men.
(A) Usman
(B) Abu Bakar
(C) Umar
(D) Ali

122. Hazrat _______________ accepted Islam first in Children.
(A) Abu Bakar
(B) Umar
(C) Usman
(D) Ali

123. At age of ___________ holy Prophet received first Wahi.
(A) 38 Years
(B) 39 Years
(C) 40 Years
(D) 41 Years

124. Hazrat ___________ was the foster mother of Holy Prophet.
(A) Haleema
(B) Ruqya
(C) Summaya
(D) Bushra

125. Prophet was born in ___________ Year of Elephant.
(A) 1st
(B) 2nd
(C) 3rd
(D) 4th

126. After ________ month at Madina of change of Qibla occurred.
(A) 15
(B) 16
(C) 17
(D) 18

127. Bait-e-Rizwan took place in ____________ Hijrah.
(A) 5th
(B) 6th
(C) 7th
(D) 8th

128. _____________ Ghazawahs are described in Holy Quran.
(A) 10
(B) 11
(C) 12
(D) 13

129. _______________ Prophets are mentioned in holy Quran.
(A) 24
(B) 25
(C) 26
(D) 27

130. In Holy Quraan ____________ Surah start with the name of prophets.
(A) 5
(B) 6
(C) 7
(D) 8

ANSWERS: ISLAMIC STUDIES QUIZ
121. B
122. D
123. C
124. A
125. A
126. D
127. B
128. C
129. C
130. B

Islamic Studies Quiz

131. There are ____________ stages in Holy Quran.
(A) 5
(B) 7
(C) 9
(D) 11

132. Names of Quran mentioned in Quran are _________ times.
(A) 50
(B) 55
(C) 60
(D) 65

133. Laws about Zina revealed in __________ A.H.
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5

134. Laws about orphanage revealed in __________ A.H.
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5

135. Laws about inheritance revealed in __________ A.H
(A) 1
(B) 2
(C) 3
(D) 4

136. The order of Hijab for women revealed in __________ A.H.
(A) 3rd
(B) 4th
(C) 5th
(D) 6th

137. Ablution made obligatory in _____________ A.H.
(A) 4th
(B) 5th
(C) 6th
(D) 7th

138. Interest was prohibited in ______________ A.H.
(A) 5th
(B) 6th
(C) 7th
(D) 8th

139. Paradise is mentioned in Quran for_______ times.
(A) 130
(B) 140
(C) 150
(D) 160

140. Nation of Noah A.S worshiped _____________ idols.
(A) 3
(B) 4
(C) 5
(D) 6

ANSWERS: ISLAMIC STUDIES QUIZ
131. B
132. B
133. D
134. B
135. C
136. B
137. B
138. D
139. C
140. C

Islamic Studies Quiz

141. Ibrahim A.S remained in fire __________ days.
(A) 35
(B) 40
(C) 45
(D) 50

142. Ibrahim A.S was __________ years old when Ismael A.S was born.
(A) 84
(B) 85
(C) 86
(D) 87

143. Hazrat ____________ was the first who learnt to write.
(A) Ibrahim A.S
(B) Idrees A.S
(C) Musa A.S
(D) Haroon A.S

144. Hazrat Musa A.S was granted __________ miracles.
(A) 6
(B) 7
(C) 8
(D) 9

145. Hazrat _____________ was famous for his patience.
(A) Haroon A.S
(B) Ayub A.S
(C) Musa A.S
(D) Ibrahim A.S

146. Baitul Laham is the birth Place of Hazrat ___________ is situated in Jerusalem.
(A) Ibrahim A.S
(B) Shoib A.S
(C) Haroon A.S
(D) Essa A.S

147. Prophet Hazrat _____________ has the title Najeeb Ullah
(A) Ibrahim A.S
(B) Noah A.S
(C) Musa A.S
(D) Dawood A.S

148. After _________ day’s continuous rain and storm the nation of Hood destroyed.
(A) Five
(B) Six
(C) Seven
(D) Eight

149. Yousuf A.S and Yaqoob A.S met each other after __________ years.
(A) 35
(B) 40
(C) 45
(D) 50

150. Nation of ______________ committed embezzlement in trusts.
(A) Haroon A.S
(B) Musa A.S
(C) Shoib A.S
(D) Essa A.S

ANSWERS: ISLAMIC STUDIES QUIZ 
141. B
142. C
143. B
144. D
145. B
146. D
147. D
148. C
149. B
150. C

Print Friendly, PDF & Email

About paperspk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *